Haastavaa, mutta aina yhtä mukavaa! : liikunnanopettajien näkemyksiä ja kokemuksia Vanhat Tanssit -tapahtumasta - Happonen, Minna; Mustonen, Anniina (2013)
Happonen, M. ja Mustonen, A. 2013. Liikunnanopettajien näkemyksiä ja kokemuksia Vanhat Tanssit -tapahtumasta. 94 s. Jyväskylän yliopisto, liikuntakasvatuksen laitos. Liikuntapeda-gogiikan pro gradu -tutkielma.