Halutaan hyvä tyyppi : viestintäalan työnantajien toiveet ja vaatimukset - Auer, Pauliina (2013)
Tutkielmassa tarkasteltiin rekrytointia ja erityisesti valintaa organisaation ja työnhakijan rajapinnassa tapahtuvana prosessina. Tutkimuksen tarkoituksena oli selvittää, mitä asioita viestintäalan työnantajat vaativat ja toivovat työnhakijoilta. Tutkimuksessa lähestyttiin asiaa sekä ammatillisen osaamisen, persoonallisuuden että organisaatiokulttuurin näkökulmasta. Tutkimuksen tavoitteena oli löytää vastauksia siihen, mitä asioita viestintäalan työnantajat arvostavat.