The phonemic features of and attitudes toward Southern U.S. English : examining individual dialects and their perception by university students - Hautalahti, Samuel (2013)
Tämä tutkielma käsittelee amerikanenglannin murteita Yhdysvaltojen eteläisissä osavaltioissa. Tutkielma käsittelee pääasiassa sitä, millä tavalla yliopisto-opiskelijat reagoivat Amerikan Etelävaltioissa puhuttavaan englantiin. Tämän lisäksi tutkielmassa esitellään eteläisten osavaltioiden murrealueen yleisimmät erityispiirteet, esimerkiksi erilaiset tavat lausua sanoja verrattuna standardiin amerikanenglantiin.