Arviointitutkimus vaihtoehtolaskelmien riittävyydestä palvelusetelin käyttöönotossa : case: Helsingin kaupungin vanhusten palveluasuminen - Kauppila, Hanna (2013)
Tässä tutkimuksessa tarkastellaan palvelusetelin käyttöönoton päätöksentekotilanteen vaihtoehtolaskelmia ja arvioidaan niiden riittävyyttä. Kohteena ovat sellaiset vaihtoehtolaskelmat, jotka osoittavat palvelusetelitoimintatavan edulliseksi toimintatavaksi. Tutkimustietoa ei ole siitä, millaisin vaihtoehtolaskelmin palvelusetelin käyttöönottoa on tarkalleen ottaen perusteltu tai kuinka riittäviä nämä laskelmat ovat.