Presentation of Britain : Finnish 7th graders’ EFL textbooks’ pictures in the 1980s and in the 2000s - Laiho, Riikka (2013)
Tutkimus selvittää minkälaisia Britanniaan liittyviä kulttuurisia ilmiötä korostetaan 1980-luvun ja 2000-luvun suomalaisten 7. luokan kirjojen kuvituksessa. Tutkimuksen kohteena on kaksi suomalaista 7. luokan englannin kielen oppikirjaa 1980-luvulta, sekä kaksi 7. luokan englannin kielen oppikirjaa 2000-luvulta.