Pystyvät yrittäjät : y-sukupolven yrittäjien koettu yrittäjämäinen minäpystyvyys Keski-Suomessa ja Pohjois-Karjalassa - Kolehmainen, Iiro (2013)
Tässä tutkielmassa kuvataan Y-sukupolveen lukeutuvia yrittäjiä ja vertaillaan heidän yrittäjämäisen minäpystyvyytensä voimakkuutta muita sukupolvia vasten Keski-Suomessa ja Pohjois-Karjalassa. Tutkimusaiheen valintaan vaikuttivat Uusyrityskeskusten edustajien kanssa käydyt keskustelut, jotka nostivat esiin tarpeen ymmärtää Y-sukupolvea ja sen jäsenien toimintaa paremmin erityisesti yrittäjyyden kontekstissa.