Vuorovaikutteiset leikit Pikku Kakkosen netissä - Leinonen, Salla-Rosa (2013)
Tämän pro gradu -tutkielman pyrkimyksenä oli ymmärtää ja analysoida Pikku Kakkosen nettiä ja erityisesti sen vuorovaikutteisia leikkejä. Pikku Kakkosen nettiä ja sen sisältöjä tarkastellaan kokonaisuutena. Tämän gradun muoto onkin työnäytegradu. Projektin tavoitteena oli tuottaa tietoa siitä, miten uudenlainen verkkoympäristö ja -sisällöt aktivoivat lapsia sekä miten sivuston vuorovaikutuksellisia elementtejä pystyttäisiin kehittämään edelleen. Projektiin sisältyy myös tutkimus lasten osallistumisesta juontajan simuloimaan vuorovaikutuskäyttäytymiseen.