Miesten ja naisten urheiluvammat salibandyssä - Haverinen, Henna (2013)
TIIVISTELMÄ Haverinen, Henna. 2013. Miesten ja naisten urheiluvammat salibandyssä. Liikuntakas-vatuksen laitos, Liikuntapedagogiikan pro gradu tutkielma, Jyväskylän yliopisto, 67 s.