Kokemukset verkostojohtamisesta ja -yhteistyöstä kunnallisessa terveysliikuntahankkeessa - Kotiranta, Maria (2013)
Julkishallinnollisiin ja kansalaisten elämäntavallisiin muutoksiin vastaamiseksi Suomessa on viime vuosina toteutettu monia kunnallisia liikuntahankkeita, joista yksi on Kotkan kaupungin terveysliikuntahanke. Tutkin hankkeen toteuttamiseen osallistuneiden haastateltavieni kokemusten avulla sitä, mikä hankkeen vastuualueet ja sektorit ylittävässä yhteistyössä sekä sen johtamisessa on ollut haasteellista ja missä on onnistuttu. Lisäksi tutkin haastateltavien näkemyksiä tulevaisuuden yhteistyöstä. Tutkimusaineisto kerättiin teemahaastatteluilla, jotka analysoitiin teoriasidonnaisen sisällönanalyysin periaattein.