Oppilas oman fyysisen toimintakykynsä arvioijana - Jokinen, Joonas; Järvelä, Samuli (2013)
Jokinen, Joonas & Järvelä, Samuli 2013. Oppilas oman fyysisen toimintakykynsä arvioijana. Liikuntakasvatuksen laitos, Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu –tutkielma, 80s.