Kotihoidon toiminnanohjausjärjestelmän vaikuttavuuden seuranta Balanced Scorecardilla - Soikkeli, Juha (2013)
Kotihoidon toimivuuden takaamiseksi sen niukat resurssit tulee saada valjastettua tehokkaasti käyttöön. Yksi tätä edistävä ratkaisu on kotihoidossa vähitellen yleistyvät toiminnanohjausjärjestelmät (ERP), joita voidaan käyttää erityisesti asiakaskäyntien suunnittelussa. Sosiaali- ja terveydenhuollossa toiminnanohjausjärjestelmien käyttö ei ole ollut ongelmatonta ja kotihoidon tarjotessa vielä tutkimattoman sovellusalueen, toiminnanohjausjärjestelmän onnistumista kotihoidon toteutuksen tukemisessa on mielekästä seurata.