Oppilasarvioinnin ja oppilasarvostelun filosofinen käsiteanalyysi - Tikkanen, Esa (2013)
Tikkanen, Esa. OPPILASARVIOINNIN JA OPPILASARVOSTELUN FILOSOFINEN KÄSITEANALYYSI. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma. 2013, 86 sivua.