Iän, sukupuolen ja harjoittelun yhteys reaktionopeuteen mies- ja naisveteraaniurheilijoilla - Vainio, Laura (2013)
IÄN, SUKUPUOLEN JA HARJOITTELUN YHTEYS REAKTIONOPEUTEEN MIES - JA NAISVETERAANIURHEILIJOILLA Laura Vainio Pro gradu –tutkielma Gerontologia ja kansanterveys Jyväskylän yliopisto, liikuntatieteellinen tiedekunta, terveystieteiden laitos Kevät 2013 43 sivua, 1 liite