Johtosävelen tuolla puolen : aiolinen sointukulku populaarimusiikissa - Lustig, Arttu (2013)
Tässä tutkielmassa tutkitaan yhdenlaista aiolista sointukulkua populaarimusiikissa. Sointukulus-sa ensimmäinen sointu i ja viimeinen sointu bVII aste. Tarkoituksena on löytää sointukulun alku-perä ja lähtökohta sekä sointukulun tyypillisin muoto.