Persoona musiikinopettajan työvälineenä - Kaikkonen, Anniina (2013)
Opettajan sanotaan tekevän työtä persoonallaan. Tutkin tässä kandidaatintutkielmassa, miten tämä väite toteutuu musiikinopettajan kohdalla. Tarkoitukseni on tutkia, kuinka musiikinopettaja käyttää persoonaansa opetuksensa apuvälineenä. Tärkein tutkimustehtäväni on selvittää, yhdistetäänkö kuvaan hyvästä musiikinopettajasta tiettyjä persoonallisuuden piirteitä. Kerron myös, miten käsitykset hyvästä opettajapersoonasta ovat ajan myötä muuttuneet.