Ett läromaterial i svenska för fysioterapistuderande utgående ifrån behovsanalys - Salo, Sira (2013)
Tämän maisterintutkielman tavoitteena on luoda oppimateriaali fysioterapeuttiopiskelijoiden ruotsin opetukseen ammattikorkeakoulussa. Jotta oppimateriaali vastaa opiskelijoiden tarpeisiin ja toiveisiin, on sen pohjaksi suoritettu tarvekartoitus kyselytutkimuksen avulla. Vastauksia ke-rättiin kahdessa ammattikorkeakoulussa, ja siihen vastasi yhteensä 62 fysioterapeuttiopiskelijaa.