Opettajatotuuksien synty kahdessa erilaisessa opettajankoulutuksessa - Siitonen, Helena; Siitonen, Jukka (2012)
Tutkimuksen selvitettiin onko erilaisilla koulutustavoilla vaikutusta siihen, millaisiksi totuudet opettajuudesta koulutuksessa muotoutuvat. Tutkimme opettajuutta opettajan toimijuuden sekä opettajan osaamisen ja sen rakentumisen näkökulmista. Tutkimuksen pääongelmana oli, millaista opettajuutta totuuksista tulkitut diskurssit konstruoivat.