Farmaseuttien valmiudet liikuntaneuvonnan antamiseen apteekeissa : ehdotuksia farmaseuteille suunnatun liikuntaneuvonnan täydennyskoulutuksen toteutukseen - Ahola, Elina; Koponen, Liisa (2013)
TIIVISTELMÄ Farmaseuttien valmiudet liikuntaneuvonnan antamiseen apteekeissa Ehdotuksia farmaseuteille suunnatun liikuntaneuvonnan täydennyskoulutuksen toteutukseen Elina Ahola, Liikuntalääketiede, Liisa Koponen, Terveyskasvatus. Jyväskylän yliopisto, Liikuntatieteellinen tiedekunta, Terveystieteiden laitos. 2013. Sivumäärä 74+5.