Paatti mobiili-interventioiden tuottajana : pilottitutkimus ohjelmiston käytettävyydestä asiakastapauksessa ja terapeuttien työkaluna - Kallioinen, Tero (2013)
Mobiili-intervention toteuttamiseen on tarjolla vähän erilaisia ohjelmistoja, jotka mahdollistavat terapiaprosessin yksilöimisen asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Tätä aukkoa paikkaamaan on kehitetty Paatti, joka on ohjelmisto, jolla voidaan tuottaa yksilöllisiä mobiili-interventioita. Paatti on alusta, jolla terapeutti voi luoda asiakkaalle sopivan mobiiliterapiaohjelman riippumatta terapeutin edustamasta terapiasuuntauksesta. Lisäksi Paatin asiakassovellus toimii älypuhelimilla, joten terapiaohjelma voidaan ottaa mukaan asiakkaan paikasta riippumatta.