Sprinttisuunnistuksen fysiologiset ja voimantuotolliset vaatimukset - Truhponen, Minna (2013)
Truhponen, Minna 2013. Sprinttisuunnistuksen fysiologiset ja voimantuotolliset vaa-timukset. Pro Gradu –tutkielma, Valmennus- ja testausoppi, Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto. 65 sivua.