Organisaatiositoutuminen kolmannen sektorin palkkatyössä - Nissinen, Mari (2013)
Tiivistelmä Nissinen, Mari Tuulia. Organisaatiositoutuminen kolmannen sektorin palkkatyössä. Pro gradu-tutkielma. Sosiologia. Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos. Jyväskylän Yliopisto. Kevät 2013. Sivuja 64 + 1 liite.