Musiikkimarkkinat murroksessa : äänitemarkkinoiden muutokset 2000-luvun Suomessa - Rahikka, Teemu (2013)
Äänitemarkkinat ovat Suomessa rajussa laskussa. Vaikka uudet digitaaliset palvelut saavat runsaasti palstatilaa eri medioissa, ne eivät kuitenkaan näytä pystyvän paikkaamaan äänitemyynnistä koituvaa romahdusta. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää syyt, jotka ovat muuttuneen ostokäyttäytymisen taustalla ja mitä musiikkiteollisuus on tehnyt sopeutuakseen muuttuviin markkinoihin Suomessa.