Verkko-opetuksen mahdollisuudet ammatillisessa erityisopetuksessa - Enonkoski, Anne (2013)
Tässä pro gradu – tutkielmassa tarkastellaan, miten Moodlen käyttöä voidaan tehostaa Invalidiliiton Järvenpään koulutuskeskuksessa ja miten verkko-opetusta voidaan hyödyntää erityisopiskelijoiden kanssa. Tutkimus kohdistetaan merkonomi- ja datanomiopiskelijoihin.