365 päivää lasten osallisuutta : mahdollisuudet ja käytännöt vuorohoidossa - Jokimies, Erika (2013)
Jokimies, Erika. 2013. 365 päivää lasten osallisuutta – mahdollisuudet ja käytännöt vuorohoidossa. Varhaiskasvatustieteen pro gradu –tutkielma. Kasvatustieteiden laitos. Jyväskylän yliopisto. 95 sivua + liitteet.