Part-time work, part-time studies : the effects of working alongside studying at the Department of Languages in the University of Jyväskylä - Mäkitalo, Jukka (2013)
Opintojen ohessa työskentely on laajalle levinnyt ilmiö, jolla on osoitettu olevan lukuisia vaikutuksia opiskelijoiden elämään ja opintoihin. Tämä tutkimus keskittyy tarkastelemaan ilmiön esiintymistä ja vaikutuksia Jyväskylän yliopiston kielten laitoksella.