Fyysisen aktiivisuuden kasvua ennustavat tekijät terveillä ylipainoisilla inaktiivisilla aikuisilla liikuntainterventiossa - Kaipainen, Kirsi (2013)
Fyysisen aktiivisuuden edistämiseen tähtäävien interventioiden suunnittelussa on tarve ymmärtää niitä tekijöitä, mitkä ennustavat fyysisessä aktiivisuudessa tapahtuvia muutoksia. Inaktiivisten henkilöiden aktiivisemman elämäntavan muutoksiin vaikuttavista tekijöistä on kuitenkin vähän näyttöä. Tässä tutkielmassa selvitettiin fyysisen aktiivisuuden kasvua ennustavia tekijöitä liikuntainterventiossa. Tutkielma on osa Jyväskylän yliopiston terveystieteiden laitoksen tutkimusta "Keho ja tuleva terveys" (KEHOTUS).