Viestinnän ammattilaisten käsityksiä muutosviestinnästä yt-neuvotteluprosessin aikana - Rytilahti, Riikka (2013)
Tässä pro gradu -tutkielmassa selvitettiin, millaisia käsityksiä viestinnän ammattilaisilla on muutosviestinnästä yt-neuvotteluprosessin aikana. Tutkittavia ryhmiä oli kaksi: 1) viestintäkonsultit ja 2) viestintäjohtajat ja päälliköt.