Kritiikki kriisissä? : sisällönanalyyttinen näkökulma musiikkikritiikin muutokseen Helsingin Sanomissa vuosina 1992 ja 2012 - Rönkä, Petra (2013)
Perehdyn tutkielmassani sisällönanalyysin avulla taidemusiikin konserttikritiikin muutokseen Helsingin Sanomissa. Ennakko-oletukseni on, että median murroksesta johtuen myös musiikkikritiikin sisällöt ovat muuttuneet. Aiemman tutkimuksen pohjalta voidaan todeta, että kulttuurijournalismin käytännöt ovat muuttuneet esteettisistä journalistisiin. Tämän paradigmamuutoksen voidaan olettaa näkyvän myös musiikkikritiikeissä.