"Ajattelua ei voi ulkoistaa": kriittisyys Perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelmassa 2011 - Pakarinen, Emmi (2012)
Kandidaatintutkielma käsittelee Perussuomalaisten "Suomalaiselle sopivin"- eduskuntavaaliohjelmaa vuodelta 2011 diskurssianalyysin keinoin, vastakkainasettelun diskurssin näkökulmasta. Tutkimuksessa yhdistyvät Perussuomalaisiin vahvasti liitetty kriittisyys sekä kyseisen puolueen kirjoitetun tekstin tarkastelu. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, kuinka Perussuomalaiset argumentoivat muita puolueita ja ideologoita vastaan.