Musiikki muistojen herättäjänä - Partamies, Laura (2013)
Tässä kandidaatintutkielmassa on tutkittu musiikin vaikutusta Alzheimer-potilaan muistamiseen ja elämänkokemusten muistelemiseen. Tutkielman tarkoituksena on selvittää, millaiseksi Alzheimer-potilas kokee muistamisen elämänvaiheidensa musiikin avulla ja onko musiikilla vaikutusta muistisairaan muistamisprosessiin.