Emploi et équivalence des formes d'adresse dans le roman finnois Puhdistus et sa traduction française Purge - Grönholm, Tanja (2012)
Vaikka kielillä olisi samoja puhuttelun piirteitä, kuten esimerkiksi teitittely ja sinuttelu, puhuttelumuotojen kääntäminen toiselle kielelle voi olla vaikeaa johtuen lähtö- ja kohdekulttuurin puhuttelukäytänteiden eroavaisuuksista.