Prevention of sports injuries : systematic review and meta-analysis of randomized controlled trials - Leppänen, Mari (2013)
Urheilu sisältää aina riskin vammautumisesta. Urheiluvamma vaikuttaa negatiivisesti urheilijan terveyteen ja vammojen hoito on kallista. Tutkimukset urheiluvammojen ennaltaehkäisystä ovat lisääntyneet huomattavasti viime vuosien aikana.