"Viestintä on aina läsnä" : kerronnallinen tutkimus projektijohtamisesta - Koivisto, Hanna (2013)
Projektimuotoinen tapa tehdä työtä on viime vuosina jatkuvasti lisääntynyt. Tässä tutki-muksessa keskitytään aikaisemmissa tutkimuksissa vain vähän huomiota saaneeseen projektiviestintään ja sen rooliin osana projektijohtamista. Tutkimuksen kohdeorganisaationa on Turun kaupungin sivistystoimialan alaisuudessa toimiva projektitoimisto ja eritoten siellä työskentelevät projektipäälliköt.