Oppilaiden häiriökäyttäytyminen yläkoulun liikuntatunneilla - Niva, Miika; Pakkanen, Kaarle (2013)
Niva, M. & Pakkanen, K. 2013. Oppilaiden häiriökäyttäytyminen yläkoulun liikuntatun-neilla. Liikuntatieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto, 84 s.