Effects of far infrared warm on recovery in power athletes during a 5- day training period - Noponen, Perttu (2013)
Noponen, Perttu 2013. Infrapunalämmön vaikutukset palautumiseen teholajien urheilijoilla viiden vuorokauden harjoittelujakson aikana. Valmennus- ja testausopin gradututkielma, Liikuntabiologian laitos. Jyväskylän yliopisto, 56 sivua.