Alkuopetuksen CLIL-opettajan käyttämät ymmärtämisen tukemisen keinot - Leppänen, Hanna-Maria; Paaso, Hanne (2013)
Leppänen, Hanna-Maria ja Paaso, Hanne. ALKUOPETUKSEN CLIL-OPETTAJAN KÄYTTÄMÄT YMMÄRTÄMISEN TUKEMISEN KEINOT. Kasvatustieteen Pro gradu–tutkielma. Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitos, 2013. 105 sivua. 5 liitettä.