"Iskäki joskus leegoilee" : lasten käsityksiä perheestä ja perheen ajankäytöstä - Savikko, Maria (2013)
Savikko, Maria 2013. ”ISKÄKI JOSKUS LEEGOILEE” Lasten käsityksiä perheestä ja perheen ajankäytöstä. Varhaiskasvatustieteen pro gradu -tutkielma, Kasvatustieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto. 82 sivua + liitteet.