Työn imu ja työuupumus musiikinopettajien kokemana - Niemi, Jennimari (2013)
Tutkimuksessani tarkastelen musiikinopettajien työhyvinvointia uusimman positiivista työhyvinvointia kuvaavan käsitteen, työn imun, avulla. Millainen ilmiö työn imu on ja kuinka musiikinopettajat sitä kokevat? Saadakseni kokonaisvaltaisemman kuvan musiikinopettajien työhyvinvoinnista ja työpahoinvoinnista, kartoitan samanaikaisesti myös kokemuksia työuupumuksesta. Näin hyvinvoinnin tilaa selvitetään laaja-alaisesti yhdistämällä tarkasteluun sekä positiivinen että negatiivinen työhyvinvointi.