Työpaikkakiusaamisen kehittymisprosessit - Jokiranta, Sonja (2013)
Tämän tutkielman tavoitteena oli ymmärtää ja kuvata työpaikkakiusaamisen kehittymisprosesseja. Tutkimusaiheen valinnan peruste oli ennen kaikkea ilmiön yhteiskunnallinen relevanssi ja ajankohtaisuus. Tutkimusaineisto kerättiin internetistä neljältä työpaikkakiusaamista käsittelevältä keskustelupalstalta, joissa esiinnyttiin useimmiten nimimerkillä. Analysoitava aineisto koostui 28 tutkimushenkilön kirjoituksista.