Virtuaalitiimien vuorovaikutuksen tutkimus : kirjallisuuskatsaus 2000-2010 - Lindqvist, Julia (2013)
Tämän pro gradu -tutkielman tavoitteena on kuvata viestintäteknologiaa käyttävien työryhmien monitieteistä empiiristä viestintätutkimusta vuosien 2000–2010 aikana. Tarkoitukseni oli uusintaa Gibbsin, Nekrassovan, Grushinan & Wahabin Communication Yearbook -teoksessa (2008) julkaistu kirjallisuuskartoitus. Tutkimukseni on analyyttinen kirjallisuuskartoitus, jossa analysoitiin sisällönanalyysin keinoin 164 virtuaalitiimien vuorovaikutusta tutkivaa empiiristä tutkimusartikkelia. Nämä tutkimusartikkelit jaettiin teemoihin sisällönanalyysin mukaan ja ne kvantifioitiin tutkimusmetodin mukaan.