Adult EFL learners : views of exercises in coursebook - Lounasvuori, Linda (2013)
Oppikirjoilla on keskeinen rooli vieraiden kielten opetuksessa ja oppimisessa. Aiemmin englannin oppikirjoja ovat arvioineet lähinnä tutkijat. Joissakin tutkimuksissa on myös tuotu esille opettajien ja oppilaiden mielipiteitä englannin oppikirjoista. Harvat tutkimukset ovat kuitenkaan keskittyneet oppikirjojen arviointiin aikuisopiskelijoiden näkökulmasta tai pelkästään arvioimaan oppikirjojen tehtäviä. Tämän kandidaatintutkielman tarkoituksena oli selvittää englannin aikuisopiskelijoiden mielipiteitä heidän oppikirjansa English for you, too! 3 tehtävistä. Lisäksi tavoitteena oli saada selville millaisista tehtävätyypeistä aikuisopiskelijat pitävät eniten.