Nanotieteitä opiskelevien opiskelijoiden mentaalimallien muodostuminen - Suonio, Sini-Jatta (2012)
Tämän tutkielman tarkoitus on selvittää Jyväskylän yliopistossa nanotieteiden koulutusohjelmassa opiskelevien ensimmäisen vuoden opiskelijoiden käsitteiden käyttöä ja mentaalimallien muodostumista kokeellisen työskentelyn aikana. Tutkimuksessa ollaan erityisen kiinnostuneita siitä, tukeeko nanotieteiden kehysideoihin lukeutuvien käsitteiden käyttö mallien muodostumista.