"On helppo todeta, että postmoderni vapaus ei yllä äitiyteen" : retorisuutta ja representaatiota havainnoiva analyysi Kirsi Nousiaisen sosiaalityön väitöskirjasta - Paljakka, Johanna (2013)
”ON HELPPO TODETA, ETTÄ POSTMODERNI VAPAUS EI YLLÄ ÄITIYTEEN” Retorisuutta ja representaatiota havainnoiva analyysi Kirsi Nousiaisen sosiaalityön väitöskirjasta Johanna Paljakka Sosiaalityö Pro gradu -tutkielma Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Jyväskylän yliopisto Ohjaaja: Mikko Mäntysaari syksy 2012 sivumäärä: 141 sivua + 6 liitettä Pro gradu -tutkielman tarkoituksena on kuvailla sitä, miten väitöskirjan tutkimustulokset ovat tulkinnallinen representaatio tutkimuskohteestaan ja miten tähän representaatioon vaikuttavat kirjoittajan kommunikatiivinen kirjoittaminen ja tutkimustekstissä käytetyt retoriset keinot.