"Rikkinäinen puhelin" : musiikillisen informaation kulku kuulonvaraisessa oppimisessa - Salkolahti, Heta (2013)
Länsimainen muodollinen musiikkikoulutus on rakentunut pitkälti nuottikirjoituksen varaan. Tämän tutkielman ensisijaisena päämääränä on tarkastella länsimaisen nk. klassisen musiikkikoulutuksen antamia valmiuksia kuulonvaraiseen musiikin oppimiseen.