Vuoristosolalause - Ruosteenoja, Eero (2013)
Todistetaan vuoristosolalauseen Banach-avaruuden versio ja tutkitaan, miten tätä lausetta voi soveltaa erään p-Laplace reuna-arvo-ongelman heikon ratkaisun olemassaolokysymykseen.