Keski-Suomen ELY-keskuksen sisäinen viestintä ja toimintakyky organisaatiomuutoksessa - Muhonen, Tuomas (2013)
Tutkimuksen tarkoituksena oli ymmärtää viestinnän merkitys ja rooli organisaation muutostilanteessa. Tässä tapaustutkimuksessa tarkasteltiin vuoden 2010 alusta toimintansa aloittanutta Keski-Suomen ELY-keskusta. Työssä selvitettiin, miten muutoksen koettiin vaikuttaneen ELY-keskuksen toimintakykyyn ja sisäiseen viestintään. Samalla tutkittiin, miten byrokraattinen organisaatiokulttuuri oli yhteydessä sisäiseen viestintään.