Pastoreiden viestintäkoulutus ja viestintäkoulutustarpeet - Petäjämäki, Heidi (2012)
Tässä tutkimuksessa tarkastellaan Suomen helluntaiherätyksen pastoreiden viestintäkoulutusta ja viestintäkoulutustarpeita. Tavoitteena on selvittää pastoreiden viestintäkoulutustaustaa, oman ammattiosaamisen kehittämiseen ja viestinnän lisäkoulutukseen suhtautumista sekä heidän viestintäkoulutustarpeitaan.