PSoC langattoman anturiverkon mikro-ohjaimena - Vesanen, Juho (2013)
Tämä tutkielma selvittää Cypress Semiconductorin PSoC-mikro-ohjaimen soveltuvuutta käytettäväksi langattomissa anturiverkoissa, ja sitä millaisia etuja tällä voidaan saavuttaa muihin mikro-ohjaimiin verrattuna. Uuden anturinoodin toteutus ja näistä kootun verkon toiminta esitellään kattavasti. Verrattaessa toteutettua noodia muihin moderneihin, vuosina 2006...2012 julkaistuihin, laitealustoihin havaitaan, että PSoC on varteenotettava vaihtoehto anturiverkkoihin. Lisäksi käsitellään PSoC:n käyttöä normaalisti ulkoisia komponentteja käyttävissä mittausjärjestelmissä. Tuloksena on, että tietyissä tilanteissa ja sovelluksissa PSoC:ta käyttävä järjestelmä voi olla muita energiatehokkaampi, sillä voidaan saavuttaa säästöjä komponenttien kustannuksissa ja tätä käyttäen toteutettu anturinoodi voi olla fyysiseltä kooltaan muita toteutuksia pienempi. Tarkempi soveltuvuusanalyysi tulisi kuitenkin tehdä jokaista sovellusta varten erikseen.