Using EBI pattern in conjunction with service-oriented architectures - Malinen, Marko (2013)
Tässä tutkielmassa esitellään reitinoptimointijärjestelmää varten toteutettu prototyyppi palvelukeskeisestä arkkitehtuurista. Arkkitehtuuri pohjautuu Entity-Boundary-Interactor-malliin (EBI). Työssä tutkitaan, pystytäänkö EBI-mallia ja palvelukeskeisen arkkitehtuurin periaatteita noudattaen toteuttamaan projektin tavoitteet täyttävä järjestelmä ja pystytäänkö syntynyttä prototyypin arkkitehtuuria soveltamaan reitinoptimointijärjestelmän muuntamisessa palvelukeskeiseksi kokonaisuudeksi. Prototyypin arvioinnissa käytetään hyväksi todettuja ohjelmistoarkkitehtuurien arviointimenetelmiä. Prototyypin arkkitehtuuri täytti sille asetetut tavoitteet.