Ylimmän johdon käsityksiä johtaja-alaisvuorovaikutuksesta ja sen eettisistä periaatteista - Laitinen, Sanna (2013)
Pro gradu -tutkielman tarkoituksena oli pyrkiä ymmärtämään ylimmän johdon käsityksiä ja kokemuksia johtaja-alaisvuorovaikutuksesta ja sen eettisistä periaatteista ja niihin liittyvistä haasteista tietoperustaisissa organisaatioissa. Tavoitteena oli ymmärtää, millaisten vuorovaikutuseettisten periaatteiden noudattamista johtajat odottavat alaisiltaan, millaisia periaatteita he pyrkivät itse työssään noudattamaan ja millaisia haasteita niiden noudattamiseen ja johtaja-alaisvuorovaikutukseen johtajien mukaan liittyy.